Informasjon om kjøretøy

motorvogn

Det registreres rundt 260 000 nye kjøretøy hvert år, og det skjer over 500 000 eierskifter. Behovet for informasjon om alt fra tekniske opplysninger, priser på brukte og nye kjøretøy, registrerte heftelser er derfor svært høy.

Bilpakken

Vi har samlet flere offentlige og private registre i vårt tjenesteområde Kjøretøy. Vi kaller dette Bilpakken - markedets bredeste utvalg av kjøretøyinformasjon. Vi gir deg tilgang til den enkelte tjenestene enten hver for seg, eller via våre Bilrapporter som du finner innunder Sammensatte rapporter.

 

I tillegg til egne Bilrapporter, er det utviklet overganger mellom enkelttjenestene som sparer deg for dyrebar tid. Ved å taste inn et registreringsnummer får du vite alle tekniske opplysninger du måtte ønske, hva bilen kostet da den var ny, hva den er verdt i dag samt hvor stor en eventuell heftelse i bilen er.

 

Bilrapportene er også tilgjengelig via vår nye applikasjon infotorg for iPhone som du kan laste ned gratis fra iTunes. Kostnadene for oppslagene fremkommer på din vanlige faktura fra oss.

 

Tjenester via infotorg

Vi tilbyr følgende tjenester via infotorg:

  • Det sentrale motorvognregisteret: Det nasjonale motorvognregister med opplysninger om alle registrerte kjøretøy. Tilgang krever tillatelse fra Statens Vegvesen Vegdirektoratet  
  • Bruktbilverdi: Ved hjelp av bilens registreringsnummer gir tjenesten deg et verdiestimat på personbiler, varebiler og kombikjøretøy registrert i 1995 eller senere.
  • OFV Bildata: Et samarbeid med Opplysningsrådet for Veitrafikken AS, gir deg deg daglig oppdatert informasjon om nybilpris, tekniske data og utstyrsdata for alle nye personbiler, varebiler og minibusser på det norske markedet, tilbake til 1994.
  • Løsøreregisteret: Tinglysningsregister for rettigheter og panteheftelser på bruktbiler og andre kjøretøy

 

Bli kunde på infotorg

 

Er du allerede kunde, og ikke har tilgang til disse tjenestene kan du logge inn på infotorg og gå til MIN KONTO. Der finner du menyvalget "Endre tilganger" som du kan benytte for å bestille tilgang til flere tjenester.

 

Produktark og beskrivelser

 

Tilbake til forsiden


Register

  • Det sentrale motorvognregister
  • OFV Bildata
  • Bruktbilverdi
  • Løsøreregisteret

Artikler