Kundeservice

Vi er opptatt av å gi deg rask og riktig respons på henvendelsen din

Kontaktskjema

Vennligst fyll inn din kontaktinformasjon og beskriv ditt behov slik at vi raskt og effektivt kan svare på din henvendelse.

Innlogging

Diverse spørsmål

  • Bestilling av «utskrift pantebok» sendes til Statens Kartverk som returnerer dette til postadressen din. Dette kan ta noen dager. Mer info se hjelpetekster i tjenesten.

  • Dette er avhengig av hvilken tillatelse som er gitt av Skattedirektoratet. Les mer om tilgang til Det sentrale folkeregister under Alle tjenester.

  • Normal behandlingstid er opp til 3 dager. Hvis du bestiller tilgang til tjenester som krever tillatelse fra dataeier kan det ta lengre tid. Les mer om det under de ulike tjenestene i infotorg.no.

  • Hvis du benytter hjelpetekster som ligger i tjenesten under likningsopplysninger finner du detaljert oversikt over dette. I Min konto finner du også krypteringsnøkkel del 1 under «Endre brukerinformasjon». Del 2 er sendt til kontraktsansvarlig i rekommandert brev.

  • Hvis du har bestilt tilgang kan årsaken være at vi ikke har fått registrert riktig IP adresse på din bruker. Gå inn i Min konto -> Endre brukerinformasjon. Der ligger din IP adresse som skal mailes til onlineservice@evry.com .

  • Send kopi av gyldig legitimasjon som bankkort, førerkort eller pass til onlineservice@evry.com. Les mer om tjenesten på siden Frivillig kredittsperre. Kredittsperren vi tilbyr gjelder infotorgPerson, som er EVRYs kredittopplysningstjeneste.

  • Vi har nå skiftet sertifikatet for ws.infotorg.no og www.infotorg.no med ett fornyet tilsvarende sertifikat fra Thawte med gyldighet i 2 år. Dette sertifikatet er fortsatt et wildcard sertifikat og gjelder for webservice og web endepunkter tilknyttet infotorg.no. Sertifikatet ble lagt ut I vårt testmiljø slik at kunder har kunnet forberede sine miljøer og sjekke at tjenesten fortsatt er tilgjengelig. Testmiljø endepunkter for webservice og web er henholdsvis https://ws-test.infotorg.no og https://qa.infotorg.no. Mandag 3. april kl. 10:00 ble sertifikatet lagt ut i produksjon. Tjenestene som er berørt er webservice og web endepunktene https://ws.infotorg.no og https://www.infotorg.no. For implementasjon i fagsystemer kan sertifikatene f.eks. hentes direkte ut ifra https://qa.infotorg.no eller https://www.infotorg.no med en browser som f.eks. Firefox, Chrome eller Internet Explorer. Fornyelse av sertifikatet vårt er noe som skjer jevnlig, vanligvis med 2-3 års mellomrom.

Bestilling/avbestilling/endring av brukere

Ajour

Fakturaspørsmål

Kontaktskjema

Vennligst fyll inn din kontaktinformasjon og beskriv ditt behov slik at vi raskt og effektivt kan svare på din henvendelse