Følg infotorg på Twitter

January 17, 2017 | Nyheter
Share this post

I 2016 har infotorg lansert en ny digital profil. Via digitale kanaler og sosiale media ønsker vi å kommunisere relevant informasjon og fagartikler med våre kunder. Nå lanserer vi infotorg på Twitter.

Fra nå kan infotorg følges på Twitter. Vi vil dele nyheter og aktuell bransjerelatert informasjon med våre følgere. Med infotorg på Twitter ønsker vi å være enda mer tilgjengelig som informasjonspartner for deg.

På Twitter med @infotorg_EVRY

Oppdatert informasjon er en virksomhetskritisk ressurs for de fleste selskaper. Dette er essensielt for å ta riktig beslutninger i saksbehandling, låneprosess, salg og kjøp, mm. Via Twitter vil våre følgere få mulighet til å få siste bransjenytt, bedriftsinformasjon og spennende artikler om siste endringer i for eksempel Kommunereformen eller Modernisering av folkeregisteret eller Eiendomsregisteret. Twitter vil være en digital kanal med nyhetsoppdateringer for hovedsakelig Bank og Finans, Forsikring, Inkasso, Kommune, Kraft og Energi og Eiendom bransjer.

infotorg – din partner på informasjon

Tilgang til korrekt og pålitelig informasjon er en kilde til konkurransefortrinn i tider når endringene skjer daglig. infotorg leverer informasjon fra mer enn 25 tjenester, som omfatter til sammen over 700 produkter. Våre kunder er avhengig av en rask og korrekt tilgang til oppdatert informasjon. Informasjonen kan  leveres via web, direkte integrasjon i eget system eller filbasert ajourhold. Oppdatert informasjon gir grunnlag for effektiv saksbehandling, innsikt og riktige beslutninger.

Følg infotorg på Twitter

Skap deg informasjonsfortrinn og følg oss allerede i dag.

Share this post