Boligpriser og eiendomssalg

Boligpriser og eiendomssalg

November 25, 2016 | Nyheter

Det er fortsatt høy temperatur i boligmarkedet. Tallene viser en prisvekst på 12% på landsbasis, mens veksten i Oslo er på over 20%.  Samtidig viser tallene at det er færre eiendommer til salgs sammenlignet med tilsvarende tall i 2015.

Hva er eiendommen verdt?

Har du behov for å sjekke verdistigningen på en enkelt eiendom tilbyr infotorg flere tjenester som kan hjelpe deg med dette. Vi har aktiv og historisk informasjon om alle eiendommer gjennom søk i Eiendomsregisteret. Her kan du se alle eierskifter og hva eiendommen er solgt for helt tilbake til tidlig 90-tallet.

All eiendomsinformasjon med et søk

Vi tilbyr også tjenesten Boligverdi. Denne tjenesten tar utgangspunkt i prisvekststatistikken på eiendomssalg til Statistisk sentralbyrå, og kan gi deg en forventet pris på boligen din eller den eiendommen du ønsker å sjekke. I tillegg kan du bestille kommunal eiendomsinformasjon eller forvaltningsinformasjon om borettslag på Infoland.

Innfordring/inkasso

Jobber du med innfordring/inkasso, og har behov for å sjekke verdier i forbindelse med en sak, gjøres dette raskt og effektivt på infotorg.

Vi har i tillegg satt sammen en komplett rapport for inkassobransjen, slik at du kun med ett søk innhenter viktig informasjon fra flere ulike kilder.

Pulsen på eiendomsmarkedet

Vi kjenner på aktiviteten i eiendomsmarkedet daglig med å se på antall søk og oppslag i alle våre eiendomstjenester. Sjekk nærmere infotorgEiendom, og se infotorg sitt komplette tilbud på eiendomsinformasjon.

Del