Covid-19 vaksineringslister med telefonnummer for kommuner

Covid-19 vaksineringslister med telefonnummer for kommuner

January 12, 2021 | Nyheter

Mange kommuner har behov for telefonnummer i forbindelse med innkalling til Covid-19 vaksinering. Gjør som andre kommuner - få bedre datagrunnlag for innkalling til vaksinering og effektiviser kommunens arbeid. Folkeregisterdata og telefonnummer forenkler innkalling til Covid-19 vaksinering for din kommune. 

Vi opplever at kommunene har behov for data fra flere kilder enn Folkeregisteret i forbindelse med vaksinasjon mot Covid-19, dette kan vi i TietoEVRY bistå med.

Vaksineringslister for din kommune

Mange kommuner henvender seg til oss med ønske om å motta telefonnummer som tilleggsinformasjon til folkeregisterdata for personer over 65 år. Dette for å forenkle prosessen med innkalling til vaksinering. Med infotorgs mange datakilder, kan vi bistå din kommune med flere informasjonselementer, på en rask og sikker måte.

Vi tilbyr følgende Covid-19 vaksineringslister:

Det er to rapporter du kan bestille fra oss. Disse inneholder data elementene: fødselsnummer, fødselsdato, alder, navn, adresse og telefonnummer. Listene leveres i Excel.

• Rapport 1 - inneholder kommunens innbyggere over 65 år

• Rapport 2 - inneholder innbyggere i din kommune mellom 18 – 65 år

Rapportene kan være med å bidra til effektivisering kommunens arbeid i forbindelse med Covid-19 vaksinering.

Har kommunen også behov for bistand med utsendelse av innkallinger til vaksinering via andre kanaler? Vi har tjenester som kan distribuere via SMS, til digitale postkasser som Digipost og eBoks, eller postalt. Ta kontakt med Tom Arne Smith Andersen, for tilbud og rask bistand.

Bestill vaksineringsliste med telefonnummer

Bestill i dag og optimaliser kommunens arbeid i forbindelse med
Covid-19 vaksinering! Kontakt oss via knappen under eller send din bestilling til ajour@tietoevry.com

Kontakt oss
Del