IT-puls Winter Gathering 2019

IT-puls Winter Gathering 2019

January 11, 2019 | Nyheter
Del

Velkommen til årets hyggeligste IT-konferanse. EVRY's tradisjonsrike konferanse avholdes på Ilsetra 7.-8. februar. Et faglig program med fokus på både teknologi og ledelse gjør Winter Gathering til en viktig arena for oppdatering, utvikling og relasjonsbygging. Årets tema er Digital modenhet!

Bli med på årets hyggeligste IT-konferanse!

Konferansen gir deg viktig innsikt i fremtidens teknologiske hverdag og innspill til nye forretningsmuligheter. Vi gleder oss til to lærerike dager med foredrag både fra næringslivsledere, produkteksperter og kunder.

Årets tema er Digital modenhet

Automatisering og digitalisering gir uante muligheter. Hvordan kan vi evne å ta i bruk ny teknologi og skape nye forretningsmuligheter? Hvor moden er din virksomhet? Hvor står vi mennesker i dette og hvordan er vår evne til å ta bruk teknologien?

Dessuten blir det spennende kundecase fra Moelven Industrier, Felleskjøpet Agri og Eidsiva Marked. Hva passer bedre i fjellheimen enn å avslutte dagen med et villmarksforedrag fra Monsen og Mattis til å balansere vårt digitale hverdagsfokus?

Skitur, utendørsbasseng og festmiddag

Ilsetra byr på flotte fasiliteter med utendørs basseng og herlige skiløyper rett utenfor. På kvelden blir det aperitiff og festmiddag med underholdning på hotellet.

Pris og praktisk informasjon

Deltakeravgiften inkluderer transport tur/retur Brumunddal, en overnatting, alle måltider, samt godt drikke og underholdning. Vi anbefaler å ta med ski og badetøy for å kunne utnytte de fine omgivelsene og utendørsbassenget på Ilsetra.

Del
0.0