INSIGHT 2019

INSIGHT 2019 - Magic Ahead

April 10, 2019 | Nyheter

Årets viktigste IT-konferanse Insight avholdes 20.-21. mai i Oslo. Da samles 500 deltagere til to dagers konferanse om viktige tema rundt digitalisering, virksomhet- og samfunnsutvikling. 

Magic Ahead er tema for Insight 2019

Hvordan kan vi bruke teknologi til å skape en bedre verden? Hva skjer med sikkerheten i cyberspace? Klarer vi å legge til rette for et godt samspill mellom mennesker og teknologi? Og er det virkelig noen som ikke har flyttet til skyen ennå?

Mange spørsmål og enda flere svar. Sammen skal vi finne de i løpet av to dager på Insight 2019!

Den første dagen tar vi opp de store spørsmålene ovenfor.
Dag to har vi fokus på smarte løsninger og tech, samtidig med sesjoner spesielt for deg som jobber i retail, forsikring, offentlig sektor, bank / finans og andre bransjer. Ledere fra offentlig sektor og næringsliv står klare til å informere og inspirere, sammen med fageksperter fra EVRY og våre teknologipartnere. Velg mellom 25 foredrag i parallelle sesjoner og sett sammen din egen agenda. Forvent innsikt, inspirasjon, og Magic Ahead!

Møt foredragsholdere

Har statsråd Nikolai Astrup det samme synet på digitalisering som en 15-årig technerd fra Canada? Hva sier teknologitrendene og hva ligger i kortene – og er det Magic Ahead? På Insight 2019 får vi innsikt fra hele spekteret – fra ministeren og tenåringen til direktøren og fageksperten.

INSIGHT 2019 foredragsholder
INSIGHT 2019 foredragsholder

Program til Insight 2019 finner du her

Velkommen til årets viktigste IT-konferanse!

Web
Del