Julehilsen fra infotorg

Julehilsen fra infotorg

December 15, 2017 | Nyheter
Del

Jul og nyttårsfeiringen gir tid til ettertanke og en oppsummering. Dette året har vært spennende og vi håper at du som kunde og bruker av infotorg opplever at vi forbedrer oss.

Kundefokus

EVRY infotorg har i mer enn 30 år vært en av landets ledende leverandører av virksomhetskritisk informasjon til offentlig og privat sektor. Denne erfaringen og kompetansen skal vi benytte til å gi deg informasjon raskt og enkelt. Vi fokuserer på å tilby produkter som skal gjøre det enkelt for deg å innhente den informasjonen som du har behov for i daglig arbeid. Basert på vår nye profil, får du informasjon og bransjerelaterte artikler for innsikt i aktuelle saker som engasjerer kundene våre.

Raskt og enkelt

infotorg er unik i sitt slag og dreier seg om hvordan kundene best mulig kan nyttiggjøre seg korrekt og oppdatert informasjon enkelt. Samtidig skal du oppleve profesjonell support med høy faglig kvalitet.

Det skal være enkelt å være kunde av infotorg. Vi tilbyr informasjon som er tilpasset din bransje, med produkter som gir deg fersk og korrekt informasjon raskt. Du får anledning til å kjøpe nye tjenester enkelt samt løpende kontroll over påløpte kostnader.

Forbedret brukeropplevelse

Vi vil tilby en moderne og forbedret brukeropplevelse på web, nettbrett og mobil.  For 2018 vil vi tilby oppdatert profil på hver tjeneste, med nye muligheter for å presentere informasjonen enkelt. Vi ønsker dialog med deg som kunde slik at vi benytter dine innspill til å forbedre infotorg.

God Jul og Godt Nytt År

Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke for et godt samarbeid i 2017 og ønsker alle våre kunder en riktig god jul og godt nytt år. Vi ser frem til et spennende og innholdsrikt 2018.

Web
Del
0.0