infotorg og Advisor inngår partnerskap

infotorg og Advisor inngår partnerskap

March 02, 2021 | Nyheter

infotorg ser et stort potensial i å tilrettelegge våre datatjenester i enda større grad for advokater. Dermed inngår infotorg partnerskap med Advisor, markeds ledende systemleverandør for advokatbransjen  

Vi opplever stor etterspørsel fra advokater rundt våre tjenester, spesielt knyttet til Eiendoms-, Foretak- og Personinformasjon. Gjennom samarbeid med Advisor får advokatbransjen mulighet å integrere våre informasjonsprodukter direkte i sitt fagsystem. 

Spennende samarbeid 

    - Sammen med Advisor jobber vi nå med lanseringen av flere høyt relevante tjenester. Nyhetene vil introduseres ila våren 2020. Når denne informasjonen blir tilgjengelig via Advisor vil deres kunder spare tid, få mer nøyaktig informasjon og ikke minst ha en kontinuerlig tilgang til informasjon, sier Per Stenerud, Sales Manager i TietoEVRY.

Samarbeidet gjør at advokater får direkte tilgang til grunnlagsinformasjon fra andre system, som f.eks. fra Eiendomsregister - kart, eiendoms, og eierinformasjon for en juridisk sak uten å gjøre manuelle oppslag og søk i eksterne system.

- Dette er en viktig avtale for Advisor – dette vil gi ringvirkninger på flere spennende områder fremover, uttaler Dag Roger Sundmyhr, Partner Manager i Advisor.

Advisor har lang og grunnleggende erfaring med advokatbransjen, og har gjennom en årrekke jobbet med å optimalisere arbeidsflyten i alle typer juridiske miljøer. Advisor har hovedkontor i Sandefjord, datterselskap i Sverige og Polen, og har 70 ansatte som utvikler, gir råd og tilrettelegger for at kundene er sikret enkle, trygge, oppdaterte og alltid tilgjengelige arbeidsverktøy.

- TietoEVRY jobber innenfor mange spennende områder, og vi ser fram til å utforske felles muligheter rundt ulike verdiøkende tjenester til våre kunder, sier Marion Eriksen Wold, Salgs- og markedssjef i Advisor.

Les mer om Advisor her.

Kontakt oss for mer informasjon
Del