Postnummerendringer 1. oktober 2018

Postnummerendringer 1. oktober 2018

September 27, 2018 | Nyheter
Del

1. oktober gjennomfører Posten Norge sine årlige postnummerendringer. Flere bedrifter og husstander endrer postadresse. infotorg hjelper deg med oppdatering av dine register slik at dine forsendelser ikke blir returnert eller forsinket i posten.

Postnummerendringer 1. oktober

Hvert år gjør Posten Norge endringer i postnummerstrukturen og i år opprettes det 207 nye postnummer. Dette berører i hovedsak postboksanlegg som i dag har samme postnummer som gateadressene men som nå får egne postnummer.

Posten endrer postnummer og/eller poststedsnavn på ca 14500 gate/veiadresser og ca 7500 postboksadresser. Totalt vil ca 10 000 husstander og ca 3000 bedrifter endre postadresse 01.10.2018.

Oppdaterte postnummertabeller og endringslogger finner du på bring.no. Der finner du også endringsbeskrivelser for hvert postnummer og konverteringstabeller med alle enkeltadresser.

Vi oppdaterer dine postnummer

Det er viktig at du bruker rett postnummer for at post, pakker og varer ikke skal bli forsinket, feillevert eller sendes i retur. Husk derfor å oppdatere dine registre i starten av oktober.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg slik at du har oppdaterte register når postnummerendringene trer i kraft.

 

Kontakt oss
Del
0.0