Sak-og portaldagene 2019

Sak-og portaldagene 2019

January 30, 2019 | Nyheter
Del

For 20 året på rad har vi i EVRY gleden av å invitere til Sak- og portaldagene 31 mars - 2 april! Ønsker du å holde deg oppdatert, utvide kompetansen innen sak- og arkivsystem og oppnå mer effektiv saksbehandling? Da er dette konferansen for deg.

Velkommen til Sak- og Portaldagene

Vi samler 500 deltagere som møtes 31. mars i Lillestrøm for nettverksbygging og faglig utvikling. Du får muligheten til å se hvordan ny kompetanse kan videreføres i din egen virksomhet gjennom kunnskapsrike fagspor.

I løpet av disse dagene, gir vi deg muligheten til både fordypning og inspirasjon med mange interessante foredragsholdere. Temaer og begreper som GDPR, eSignering, eFormidling, SvarUt, robotisering og automatisering er bare noe av det vi skal snakke om på årets konferanse. Husk å sikre deg billetter i god tid, slik at du ikke går glipp av årets viktigste arena for offentlig sektor!!

Program og påmelding

Vi har samlet spennende temaer og inspirerende foredragsholdere for årets Sak- og Portaldager. Du får møte blant annet statssekretær Paul Chaffey, Anne Lindmo og EVRYs konsernsjef Per Hove.  Se programmet her.

Påmelding og priser finner du her

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Lillestrøm.

Del
0.0