Savner din kommune Folkeregisterinformasjon på papir?

Savner din kommune Folkeregisterinformasjon på papir?

May 23, 2019 | Nyheter

Nå kan kommuner som tidligere har mottatt Folkeregisterinformasjon på papirlister, fra det lokale skattekontoret, få dataene på PDF og skrive ut sine egne lister.

Mange kommuner har tidligere fått tilsendt Folkeregisterinformasjon på papirlister via de lokale skattekontorene. Dette dreier seg hovedsakelig om flyttelister, inn- og utflyttere, samt en del befolkningsoppgaver som for eksempel skolestartere og eldre som skal ha hjemmebesøk.

1. januar stoppet Skatteetaten videre leveranser av liste på papir. Noen kommuner kan derfor oppleve å ikke motta flyttelister etc. på papir som forventet.

Kommunen kan nå skrive ut egne lister

EVRY kan fortsatt tilby tilsvarende lister, men da som en tjeneste hvor vi legger ut ønskede data på et SFTP-område hvor kommunen selv kan gå inn og hente listen. Kommunen kan velge om de vil ha listen som fil eller som en PDF. Velger kommunen PDF så kan kommunen skrive ut egne lister.

Motta informasjonen via SFTP

Savner din kommune Folkeregisterinformasjon på papirlister og ønsker å skrive ut egne lister?
Ta kontakt med ajour@evry.com for mer informasjon og oppgi følgende:

  • Informasjon om tidligere oppdrag: dvs. hvilke lister savner deres kommune?
  • Hvilken IP-adresse kommer dere inn til EVRY med?
  • Hvem skal være mottaker av automatisk mail hver gang ny liste blir lagt ut?
  • Hvem skal være mottaker av faktura dersom dette skal endres?

Vi hjelper dere med å få satt opp SFTP-kontoen og sørger for at dere mottar den informasjon dere trenger, og med ønsket frekvens.

Kontakt oss
Del