TietoEVRY nye eieren av infotorg

TietoEVRY nye eieren av infotorg

January 16, 2020 | Nyheter

5 desember 2019 ble infotorg en del av nyopprettede selskapet TietoEVRY. To av Nordens største IT-leverandører, Tieto og EVRY har slått seg sammen. Hva betyr det for deg som kunde/bruker på infotorg?

TietoEVRY

Tieto og EVRY har slått seg sammen og TietoEVRY er nå juridisk etablert. TietoEVRY er bygget på en arv av åpenhet, tillit og mangfold, og er et ledende selskap for digitale tjenester og programvare.

Vi er 24 000 fagpersoner som inspireres av muligheten til å gi nordiske virksomheter og organisasjoner digitale fortrinn. Vår tilstedeværelse er lokal, med global kapasitet. Vi benytter ledende metoder innenfor vår konsulent virksomhet for digitale tjenester, konkurransedyktig bransjespesifikk programvare og skalerbare teknologiplattformer.

Vi er veldige glade over muligheten vi nå har, til å kunne skape enda større verdier for deg.

-        Nå fortsetter vi vår felles reise gjennom å integrere våre virksomheter og kulturer, samt synergier. Ved å ta utgangspunkt i vår nordiske arv, som bygger på åpenhet, tillit, mangfold og bærekraft, skaper vi digitale fortrinn for virksomheter og samfunn, sier Kimmo Alkio, konserndirektør for TietoEVRY.

Hva betyr sammenslåing for infotorg’s kunder?

Infotorg skal fortsette med å levere kvalitets informasjon fra de ulike private og offentlige registrene til alle våre kunder og brukere. Vi har høyt fokus på å utvikle flere spennende produkter og tjenester i 2020.

Som en del av TietoEVRY familien får vi flere muligheter til å samarbeide på tvers av selskapet i et stort nordisk og globalt miljø. Infotorg leverer allerede data til flere internasjonale aktører. Vi skal styrke vår tjenesteportefølje ytterligere, slik at dere som kunder får utnytte full potensiale i data fra våre registre, samt via dataanalyse og i ett og samme grensesnitt. Samtidig skal du oppleve profesjonell support med høy faglig kvalitet. Høy kundetilfredshet er en av de viktigste målene vi setter oss hvert år. 

Her finner du mer informasjon om TietoEVRY sammenslåingen, besøk også nye hjemmesiden tietoevry.com.

Web
Del