Webinar 25. feb - Digital kommunikasjon for kommuner

Webinar 25. feb - Digital kommunikasjon for kommuner

February 05, 2020 | Nyheter

Ønsker din kommune å spare tid, kostnader og miljø? Bli med på webinar 25.feb om digital kommunikasjon for kommuner. Du vil lære hvordan du kan sende dokumenter og faktura rett fra din PC til Vipps eFaktura, Digipost og vanlig post

Digitaliser kundekommunikasjon i din kommune 

Det er overraskende mange kommuner som legger flere timer i å skrive ut fakturaer og andre dokumenter, pakke det inn i konvolutt, frankere, for så å levere til posten. Kanskje er kommunen din blant dem? Ville dere ikke brukt tiden på andre verdiskapende oppgaver i stedet?

Effektiv kundekommunikasjon handler ofte om valg av riktige kanaler slik at kundene faktisk mottar og leser informasjon fra deg. Brev, faktura, lønnslipp, ordre mm kan sendes helt digitalt og rett fra din PC allerede i dag. Med kun noen få tastetrykk så er posten din på vei. Spar tid og reduser kostnader, uten etablerings- eller driftsgebyrer.

Bli med på webinaret og lær hvordan du kan «Swipe» dine brev!

I dette webinaret skal vi vise hvor enkelt din kommune kan sende av gårde brev og faktura digitalt. Swipe - en ny tjeneste fra TietoEVRY, er spesielt tilrettelagt for kommuner og bedrifter med mindre og varierende volum av utsendelser. Digitale brev og faktura sparer tid og penger, i tillegg er det miljøvennlig. Ønsker du å sende per post? Bare send på samme måten og velg ønsket utsendingsmetode. Vi ordner resten!

Meld deg på webinaret her 

Dato og klokkeslett  25. februar 2020 14.00

Varighet  30 minutter


Prøv Swipe gratis her!

Del