Båtsommer 2022

Båtsommer 2022

May 27, 2022 | Innsikt

Båteiere har i mange år kunnet velge mellom ulike båtregistre. 

Redningsselskapet eier både Småbåtregisteret og Securmark. I 2021 ble registrene slått sammen for å få ett stort, trygt og fremtidsrettet register for alle båteiere i Norge. infotorg er distributør av Småbåtregisteret og har i mange år hjulpet alt fra forsikringsselskap til politiet, kommuner og havner med tilgang til informasjon om registrerte båter og dens eiere.

Fremtidens båtregister

I over 30 år har Securmark levert tyverimerking og registrering av båter og båtmotorer. Tyverimerkingen vil fungere som tidligere, men informasjon om båt/motor og eier vil fremover lagres i Småbåtregisteret.

Ambisjonen til Redningsselskapet er bygge fremtidens båtregister som gjør det enkelt og trygt å være båteier.

Med sammenslåingen øker kvaliteten på informasjonen som ligger i registeret. Brukerne vil lettere kunne finne den informasjonen man søker ett sted, i Småbåtregisteret.

I praksis betyr sammenslåingen at båteiere som allerede er registrert i Securmark overføres til Småbåtregisteret, og at nyregistreringer blir lagret i Småbåtregisteret.

Hvorfor registrere din fritidsbåt i Småbåtregisteret?

Selv om mange nå planlegger reise utenlands i ferien i 2022, vil nok fortsatt svært mange også denne sommeren bruke feriedagene i hjemlandet. Og mange av disse vil nok bruke mye av tiden i båten. Mange planlegger ferien på vannet i ny båt. Gjør det enkelt for de som eventuelt må komme deg til unnsetning på vannet dersom det skjer noe. Registrer båten din i småbåtregisteret i dag!

Her kan du registrere din båt i Småbåtregisteret 

Småbåtregister gir all båtinformasjon på et sted 

For deg som jobber med båt eller beslektede tjenester, søk om tilgang i dag til småbåtregisteret på infotorg, den komplette informasjonsportalen! 

Del