Digitale fortrinn gjennom god datakvalitet

Digitale fortrinn gjennom god datakvalitet

March 19, 2018 | Nyheter
Del

Korrekt og oppdatert informasjon er nøkkelen til digitale fortrinn og en forutsetning for å innfri kravene i den nye personvernloven (GDPR). God datakvalitet hjelper deg med å automatisere prosesser og derigjennom bedre kommunikasjonen og relasjonen med dine kunder eller innbyggere. Her forteller vi mer om hvordan.

"Nå kommer det en ny lov om personvern. Det fører til nye krav, men ikke minst nye muligheter!" Slik innledet Bente Arntzen Bakken, produktsjef for Ajourtjenester i EVRY, torsdagens webinar om datakvalitet og personvern.

Her kan du se opptak fra webinaret

I webinaret får du vite mer hvorfor god datakvalitet er en forutsetning for å innfri kravene i den nye personvernloven (GDPR), og hvordan du oppdaterer dine data i tråd med ny personvernlov. Dette er relevant for alle som har et kunde-/klient-/leverandør- eller innbyggerregister. Bente forteller også om hvordan god datakvalitet kan gi deg  konkurransefortrinn og nye muligheter.

Vi hjelper deg å få kontroll på dine data

EVRY kan bistå deg og din virksomhet i prosesser med å få kontroll på deres kunde-, innbygger- og leverandørdata og sikre kontinuerlig vedlikehold av dine data. Ta kontakt med oss for mer informasjon og råd om datakvalitet og smart data ajourhold.

EVRY har lang erfaring med støtte for systematisk vedlikehold av data. Dette blir viktig ved innføring av ny personvernforordning.

Kontakt oss
Del
0.0