Hva er bruktbilens verdi i dagens marked?

Hva er bruktbilens verdi i dagens marked?

January 24, 2017 | Nyheter
Del

Hvordan vet du at prisen på en bruktbil er riktig? Med dagens markedssituasjon hvor det diskuteres hva en brukt dieselbil er verdt, er riktig vurderingsverktøy viktigere enn noen gang.

Bruktbilverdi gir deg grunnlaget for prisfastsetting

infotorgs tjeneste Bruktbilverdi gir deg dagens antatte markedsverdi på kjøretøy. Verdien har over tid vist seg å stemme godt med hva markedet faktisk er villig til å betale.

I Bruktbilverdi presenterer vi tre verdier på den bilen du har søkt på;

  • en verdi for en bil med et lavt utstyrsnivå,
  • en verdi om bilen er normalt utstyrt,
  • til slutt en verdi om bilen har alt utstyr.

Hvordan kommer Bruktbilverdi frem til antatt salgsverdi?

Salg hos merkeforhandlere, tilstandsrapport, takst (om det foreligger), km-stand, utstyrsnivå og salgspris på et kjøretøy som selges brukt observeres. Dette gjøres hver måned hos flere forhandlere, og opplysningene mates inn i datamodeller utviklet gjennom mer enn 20 år. I tillegg gis tilbakemeldinger online fra mer enn 1000 brukere av tjenesten. Dette er brukere hos Norges bilforhandlere. Til slutt hentes ut rapporter om hva forhandlere faktisk har solgt bilen for på Finn.no

Ved bruk av infotorgs Bruktbilverdi kan du på denne bakgrunn prise bilen du selger riktig, og ved kjøp av bil vet du med høy sannsynlighet hva markedet er villig til å betale for akkurat den bilen.


Bestill tjenesten allerede i dag

Velg mellom:

  • Direkte tilgang til kjøretøyinformasjon på infotorg.no
  • Webservice gjør at kjøretøyopplysninger kan integreres direkte inn i ditt eget fagsystem 
Del
1.0