Mer verdifull informasjon om kjøretøy enkelt tilgjengelig for deg

Mer verdifull informasjon om kjøretøy enkelt tilgjengelig for deg

September 16, 2020 | Innsikt

Når en bil skal selges/kjøpes, forsikres, ved en parkeringssjekk, passering av bom eller grense, kreves inn som pant eller ved EU-kontroll, er det behov for oppdatert kjøretøyinformasjon. Ny samlet rapport vil kunne hjelpe din bedrift eller kommune med samlet kjøretøyinformasjon.

Ny samlet rapport gir deg mer data om et kjøretøy

Denne våren ble nytt Kjøretøyregister lansert på infotorg med en rekke nye funksjoner, blant annet med samlet rapport. Anngrim Olsvik, Product Manager i infotorg kan fortelle at Kjøretøyregisteret er utviklet på infotorgs nye plattform i et nytt og moderne design.

På den måten sparer du tid og resultatet kan enten skrives ut eller lagres som en PDF direkte. Praktisk, enkelt og med færrest mulig klikk. For de som ønsker både eier og teknisk informasjon på et kjøretøy har vi laget en rapport som nå gir begge resultatene i en samlet rapport.

Under tekniske data har vi katalogisert dataene slik at det skal være lett å orientere seg for deg som bruker. Hver kategori kan kollapses og ekspanderes. Det er mye nytt informasjon som nå er med i opplysningene om hvert kjøretøy. For eksempel vil man nå få:

  • mer miljødata
  • plassering av alle airbags
  •  informasjon om alle godkjente dekkdimensjoner for å nevne noe.

Alle data presenteres i "sanntid" det vil si at så fort et kjøretøy registreres eller bytter eier, er informasjonen tilgjengelig for søk i Kjøretøyregisteret.

Her kan du bestille tilgang

Tilgangen til Kjøretøyregisteret krever tillatelse fra dataeier som er Statens Vegvesen. Har du ikke tillatelse fra før finner du søknadsskjema her. Tilgang kan oppnås på flere måter. Velg mellom web-oppslag, skreddersydde data uttrekk eller integrasjon rett i ditt fagsystem. Gjør dagen din mer effektiv.  

Del