Her er nytt kjøretøyregister

Nytt Kjøretøyregister er lansert

March 17, 2020 | Innsikt

I denne uken er det et nytt produkt under menyen «Kjøretøy» i infotorg. Si hei til Kjøretøyregisteret! Det sentrale motorvognregisteret er erstattet av en helt ny løsning. På infotorg vil du akkurat som før kunne søke på alle kjøretøy registrert i Norge, men nå skal du bruke Kjøretøyregisteret

Vår Product Manager, Anngrim Olsvik kan fortelle at Kjøretøyregisteret er utviklet på infotorgs nye plattform i et helt nytt og moderne design.

Alle data presenteres i "realtime" det vil si at så fort et kjøretøy registreres eller bytter eier er informasjonen tilgjengelig for søk i Kjøretøyregisteret.

Vi har gledet oss i lang tid til denne dagen hvor brukerne av infotorg kan ta i bruk et kjøretøyregister med helt nytt design og brukervennlighet. Designet er nytt samtidig som funksjonaliteten er til å kjenne igjen.

Under tekniske data har vi ryddet kraftig opp og katalogisert dataene slik at det skal være lett å orientere seg for brukeren. Hver kategori kan kollapses og ekspanderes. Det er mye ny informasjon som nå er med i opplysningene om hvert kjøretøy. I tiden som kommer vil infotorg suksessivt fortsette å lansere våre produkter i vårt nye design, avslutter Olsvik

Kontakt oss
Del