Se hvem som ringer

Se hvem som ringer

November 01, 2016 | Nyheter

Vi utvider tjenestetilbudet med nummeropplysninger fra Bring Dialog slik at du får enklere tilgang til telefonnummeropplysninger via infotorg.

Fritekstsøk

Med fritekstsøk mot nummeropplysninger fra Bring Dialog tilbyr vi en svært enkel måte å få tak i telefonnummer, navn og adresser. Her kan du søke på det du måtte ønske, og få opplysninger levert direkte fra tjenesten. Enten du trenger opplysninger og foretak eller personer kan vi hjelpe deg med svar.

Hvis du ønsker bekreftelse på om et telefonnummer tilhører en gitt person er det bare å sende inn både telefonnummer og navn i samme søk. Får du treff på søket er det bekreftet.

Telefonnummersøk

Trenger du rask registrering av nye kunder eller nye medlemmer? Ved å benytte denne tjenesten kan du sende inn telefonnummer, og få navn og adresse tilbake.

Direkte integrert i ditt fagsystem

Vi leverer søket som en enkel webservice funksjon som du kan integrere i ditt eget saksbehandlingssystem. Dette vil betraktelig redusere tiden du benytter på å finne frem og registrere slike opplysninger. Automatisk registrering reduserer også muligheten for skrivefeil, samt andre feil som alltid oppstår ved manuell registrering.

Tjenesten leveres også som en ajourtjeneste, som gir deg mulighet til påføring og oppdatering av løpende endringer.

Del