Hero

Kjøretøyregisteret

(Tidligere Det sentrale motorvognregisteret) Er du på jakt etter hvem som eier en bil eller en motorsykkel, eller tidspunkt for registrering? I Kjøretøyregisteret finner du opplysninger om kjøretøy oppdatert og samlet på ett sted.

Her får du nasjonale opplysninger om alle typer kjøretøy, inkludert:

  • Personbil
  • Buss
  • Lastebil
  • Varebil
  • Traktorer
  • Mopeder
  • Lette og tunge motorsykler

Søk på mange måter

Du finner opplysninger om kjøretøyet er vraket, omregistrert eller avskiltet, og om avgiftsklasse. Du kan finne detaljer om hvor mange motorer et kjøretøy har, dekkdimensjoner og mye mer. Du kan søke på registreringsnummer, personlig registreringsnummer, navn på eier, fødselsnummer og understellsnummer.

Samlet rapport fra Kjøretøyregisteret

En ny måte å hente ut informasjonen om et kjøretøy på er å bestille «Samlet rapport». Da får du absolutt all informasjon som er registrert på et kjøretøy opp i en enkel rapport, som selvfølgelig kan lagres som pdf, eller skives ut direkte fra infotorg.no

Tilgang

Tilgangen til Kjøretøyregisteret krever tillatelse fra dataeier som er Statens vegvesen. Det betyr at du må påregne noe ventetid. Her finner du Søknadsskjema.

La oss integrere

Er du sikker på at informasjonen du bruker er oppdatert? Snakk med en av oss, så kan vi integrere Kjøretøyregisteret med webservices rett inn i ditt fagsystem. Det gjør dagen mer effektiv. Og du fremstår mer profesjonell. Det er mye verdt.

Last ned produktark

Benytt tjenesten

Har du allerede tilgang til Kjøretøyregisteret, finner du tjenesten her

Kjøretøyregisteret

Få tilgang

For å få tilgang må du opprette et kundeforhold hos oss. Det er gratis å bli kunde, og du betaler kun for oppslag i tjenestene.

Bestill tilgang

Trenger du hjelp?

Har du flere spørsmål eller problemstillinger du lurer på, ta kontakt så kan vi hjelpe deg

Kontakt kundeservice