Nummeropplysninger

Nummeropplysninger

Når du skal finne riktig nummer til en person eller bedrift på første forsøk, går du hit. Våre nummeropplysninger inneholder mer enn 10 millioner oppføringer samlet på ett sted, og er alltid oppdaterte.

Vi har samlet nummeropplysninger fra alle aktuelle kilder, inkludert 1881, Telefonkatalogen Bedrift og Bring Dialogs kataloger.

Alltid vasket og oppdatert

Er du sikker på at informasjonen du bruker er oppdatert? Det foretas ca 50.000 endringer pr døgn i våre tjenester for nummeropplysninger.

Vi har samlet nummeropplysninger fra alle aktuelle kilder, inkludert 1881, Telefonkatalogen Bedrift og Bring Dialogs kataloger, og sørger for at de alltid er 100 % vasket og oppdaterte for deg.

Her finner du opplysninger om:

  • Personer
  • Bedrifter
  • Organisasjoner
  • Institusjoner
  • Offentlige etater

Søk helt fritt med fritekst eller nummersøk

Fritekstsøk gjør det mulig å søke på det du vet i ett felt. Her kan du kombinere bransje med sted, fornavn med postnummer eller du kan bare fylle inn et telefonnummer. Alle oppføringer som oppfyller ditt søk, vil bli returnert til deg. Enklere blir det ikke.

100 % oppdaterte data i eget fagsystem

Snakk med en av oss, så ordner vi en løsning som integrerer Nummeropplysninger i ditt eget fagsystem. Det gjør dagen din mer effektiv. Og du fremstår mer profesjonell. Det er mye verdt.

 

Få tilgang

For å få tilgang må du opprette et kundeforhold hos oss. Det er gratis å bli kunde, og du betaler kun for oppslag i tjenestene.

Har du flere spørsmål eller problemstillinger du lurer på, ta kontakt så kan vi hjelpe deg

Kundeservice