Web

Når du er kunde hos oss, kan du selv hente ut den informasjonen du trenger med enkeltoppslag på våre nettsider. Bestill brukere til de som skal benytte tjenesten, og velg hvilken tilgang de skal ha, så ordner vi resten.

Ett felles abonnement

Med ett felles abonnement og tildelte brukernavn til hver bruker, har dere tilgang til tjenester, og kan også bestille flere tjenester hos oss.

La infotorg gjøre jobben

Vi kan administrere brukere innen din organisasjon for deg. Når vi har ansvaret fyller dere bare ut bestillingsskjemaet for bruker og abonnement, så er jobben din gjort. Vi tar det derfra.

Oppe og står innen tre virkedager

Leveringstiden er normalt innen tre virkedager. I de tilfellene der vi må opprette tilgang til en ekstern dataeier kommer denne dataeierens behandlingstid i tillegg. Ved større bestillinger der mange brukeridenter skal opprettes samtidig, regner vi noe lenger behandlingstid.

Endringer, oppsigelse eller tilleggsbestillinger gjør dere foreløpig via Min konto etter innlogging eller ved å sende en henvendelse til Kundeservice.

Administrer selv

Dere kan også inngå avtale for å opprette brukernavn med mulighet for selvadministrasjon, dvs tildele flere brukernavn innenfor egen organisasjon. Selvadministrasjon er foreløpig kun basistjenester.

Dere kan:

  • Tildele, endre og slette brukere
  • Velge og endre tilgjengelige tjenester for den enkelte bruker
  • Registrere og endre kontaktopplysninger om den enkelte bruker.

Få tilgang

For å få tilgang må du opprette et kundeforhold hos oss. Det er gratis å bli kunde, og du betaler kun for oppslag i tjenestene.

Bli kunde

Vil du vite mer om tjenestene våre

Les mer om hvilke tjenester du kan få tilgang til via infotorg.

Se alle tjenester

Trenger du hjelp?

Har du flere spørsmål eller problemstillinger du lurer på, ta kontakt så kan vi hjelpe deg

Kontakt kundeservice