Hero

Multisøk

I Multisøk har vi samlet en rekke ulike søk om personer og organisasjoner. Med ett søk kan det hentes opplysninger fra flere informasjonsregistre samtidig og alt presenteres i en rapport. Dette gjør det enkelt og effektivt å gjøre søk på samme person eller organisasjon i ulike registre.

Følgende registre er tilgjengelige i Multisøk:

  • Folkeregisteret
  • Eiendomsregisteret/Borettsregisteret
  • Enhets- og Foretaksregisteret
  • Småbåtregisteret
  • Løsøreregisteret
  • Arbeidsgiver- /Arbeidstakerregisteret
  • Intet til utlegg / utleggstrekk
  • Bisnode Credit
  • Experian

Søkefunksjoner

I Multisøk er det mulig å søke på enten personer eller organisasjoner.

Du velger rett og slett hvilke opplysninger du vil ha fra de registerne du ønsker og deretter klikker du på søk. Alle opplysninger kommer opp i ett resultat og denne rapporten kan du skrive ut eller lagre som en PDF-rapport.

Fødselsnummer
Skal du søke etter personer må du benytte fødselsnummeret til den personen du ønsker å finne opplysninger om. Skrives det inn et ugyldig fødselsnummer eller et D-nummer får du melding om dette.

Organisasjonsnummer
Velger du søkemuligheten Organisasjonsnummer må du skrive inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer) før søket kan startes. Skrives det inn et ugyldig nummer får du melding om dette i søkebildet.

Foretaksnavn
Dette er navnesøk mot Enhets- og Foretaksregisteret. Når foretak er valgt i treffliste benyttes organisasjonsnummer for søk i andre registre.

Ny funksjonalitet i Multisøk

Nå kan du lage egne søkeprofiler. Dette gjør søk i flere registre enda enklere. Klikk på "Lag / endre egne søkeprofiler". Skriv inn et navn på en profil. Klikk i produktliste til høyre på ønsket resultat. Klikk på lagre profil. Denne profilen kommer opp til venstre og kan senere endres og slettes. Du kan ha inntil 20 profiler på hver av søketypene (fødselsnummer og organisasjonsnummer). Avslutt bringer deg tilbake til søkesiden. Profilene ligger nå i nedtrekksmenyen i søkebilde.

Søk med egne profiler
Legg inn fødselsnummer eller organisasjonsnummer, velg profil og klikk på Søk.

Få tilgang

For å få tilgang må du opprette et kundeforhold hos oss.

Bestill tilgang

Benytt tjenesten

Har du allerede tilgang til Sammensatte rapporter, finner du tjenesten her

Sammensatte rapporter

Trenger du hjelp?

Har du flere spørsmål eller problemstillinger du lurer på, ta kontakt så kan vi hjelpe deg

Kontakt kundeservice