Effektiv arbeidsdag fra hjemmekontor

Effektiv arbeidsdag fra hjemmekontor

|

God kundekommunikasjon har blitt enda viktigere den siste tiden. Det har også blitt mer utfordrende å sende post, nå som færre av oss har tilgang til kontoret og begrensede muligheter til å levere inn fysisk post.

Send brev og faktura fra hjemmekontoret

Jobber du hjemmefra, som mange av oss gjør, men fortsatt har behov for å sende dokumenter eller faktura på post eller digitalt? Når du jobber hjemmefra kan tilgang på smarte, digitale løsninger være en redning for å skape en effektiv arbeidsdag.

Vi kan hjelpe deg med å sende all posten direkte fra din PC. Kun noen tastetrykk, så er din post på vei til mottaker. Du velger kanal  - brev, Vipps Efaktura eller Digipost, så fikser vi resten. Vi har en løsning som printer, pakker og leverer til dine kunder for deg.

Store bedrifter har allerede tilgang til en slik løsning via Multikanal tjeneste fra TietoEVRY. For de mindre bedrifter blir det for dyrt og komplisert med systemhåndtering og oppdateringer fra hver kanal.

Slik sender du posten rett fra din PC

Swipe - en tjenesten fra TietoEVRY, som er spesielt tilrettelagt for bedrifter med mindre og varierende volum av brev og faktura. Swipe er et digitalt postkontor, som sender dine brev både fysisk og digitalt. I tillegg kan du spare opptil 50% av dine portokostnader ved å bruke Swipe.

I Swipe kalkulator kan du beregne besparelser per post du sender.

Det er gratis å prøve Swipe, lett å ta i bruk og dere sparer både tid, penger og miljø fra første utsendelse! Ingen faste- eller etableringskostnader.

Hold deg frisk og trygg i stua, vi sørger for at dine brev og faktura blir levert til dine kunder.

Prøv Swipe gratis her

Slik fungerer Swipe

Du kan enkelt swipe avgårde dine brev og fakturaer elektronisk både til post og digitalt.

Prøv Swipe gratis