Har din virksomhet tatt i bruk det moderniserte Folkeregisteret?

Har din virksomhet tatt i bruk det moderniserte Folkeregisteret?

Nå er det enkelt å sjekke om din virksomhet er blitt overført fra Det Sentrale Folkeregisteret (DSF) til det nye moderniserte Folkeregisteret (FREG) på infotorg. Hvis det står «Folkeregisteret (FREG)» i søkemenyen på infotorg så er overgangen fullført. Står det fortsatt «Det sentrale folkeregister» i søkemenyen på infotorg så haster det å få alt på plass før søkemulighetene i Folkeregisteret (DSF) fjernes den 1. oktober 2022.

Det sentrale folkeregister (DSF) erstattes av modernisert Folkeregister (FREG) 1. oktober 2022.

Det moderniserte Folkeregisteret (FREG) er i bruk

Hvis menyvalget «Folkeregisteret (FREG)» vises i søkemenyen (se bilde under) så betyr det at din virksomhet har tatt i bruk det moderniserte Folkeregisteret på infotorg.

FREG1_version 3.jpg

Du bruker fortsatt Det sentrale folkeregisteret (DSF)

Står det fortsatt «Det sentrale folkeregister» i søkemenyen (se bilde under) så haster det nå å få alt plass innen 1. oktober 2022. Det sentrale folkeregisteret (DSF) fjernes 1. oktober. Det betyr at du mister søkemulighetene i Folkeregisteret via infotorg hvis du ikke har menyvalget «Folkeregisteret (FREG)» den 1. oktober.

FREG2_version 2.jpg

Hvordan få tatt i bruk det moderniserte Folkeregisteret (FREG)?

For å få menyvalget «Folkeregisteret (FREG)» og beholde tilgang til Folkeregisteret må din virksomhet fullføre prosessen med ny tillatelse, delegering av rettigheter til Tietoevry, samt inngåelse av nye avtaler med oss. Når det er utført vil vi overføre virksomhetens tilganger til FREG og du kan fortsette å innhente opplysninger fra Folkeregisteret i infotorg. Dette må gjøres så snart som mulig!

Ta kontakt med rette vedkommende i din virksomhet som har myndighet til å utføre stegene i prosessen.

Se veiledning for å utføre stegene i prosessen her.

Obs! Vær tidlig ute for å unngå forsinkelser grunnet stor pågang frem mot fristen 1. oktober.

Kontakt oss

Vil du vite mer om modernisert Folkeregister?

Tietoevry er leverandør av informasjon fra Folkeregisteret for Skatteetaten. Vi tilbyr en enkel og trygg overgang til det nye Folkeregisteret

Les mer

Relaterte tjenester