Hvordan fungerer områdevarsling for renholdsverk?

Hvordan fungerer områdevarsling for renholdsverk?

|

Effektiv kommunikasjon med innbyggerne er en hjørnestein for virksomheter for å kunne tilby gode tjenester. I partnerskap med Stix ønsker Infotorg å tilby avanserte varslingstjenester til renholdsverkene.

Gjør som Trondheim Renholdsverk – ta i bruk våre varslingstjenester

Varsling av innbyggere på et utvalgt område har mye å si for at ansatte i et renholdsverk skal få gjort jobben sin effektivt. I samarbeid med vår partner Stix, ønsker vi å tilby en attraktiv områdevarsling via Stix Reach. Les hvordan Trondheim Renholdsverk benytter tjenesten.

Hvordan fungerer løsningen?

Områdevarslingen kan brukes som en del av arbeidet med varsling og beredskap, og er en god løsning når man skal ivareta befolkningen i et område. Stix Reach tilbyr en webbasert løsning som gjør det mulig å sende ut varsler via tekstmeldinger, e-post og taleoppringninger. Det kan identifiseres mottakere ved hjelp av Kontakt- og reservasjonsregisteret, eller basert på uttrekk av grupper definert i kart eller forhåndsdefinerte segmenter. Løsningen tilpasses sømløst til nettleseren på datamaskiner, mobiltelefoner og nettbrett.

Løsningen kan benyttes til ulike formål, som f.eks:

  • Befolkningsvarsling knyttet til henting av farlig avfall
  • Generelle informasjonskampanjer til befolkningen
  • Omlegginger ifm endringer i ruter for ordinær renovasjon
  • Varsling basert på adresselister fra fagsystem
  • Definisjon av kjøreruter og derunder ruteplanlegging
  • Sanntidssporing av kjøretøy som kjører ruter
  • Gruppebasert (intern) varsling

Kundereferanser og tilbakemeldinger

Tjenesten benyttes i markedet og vi får gode tilbakemelding fra kunder som har benyttet Stix Reach i flere år.

“Trondheim Renholdsverk AS (TRV) har brukt Reach i en årrekke og er godt fornøyd med løsningen og med Stix Utvikling AS (Stix) som leverandør og samarbeidspartner. Reach har en høy hit-rate ved utsending, med effektiv og brukervennlig arbeidsflate. Det er enkelt å importere egendefinerte Excel lister med ønskede mottakere for utsending og det er et pluss at man kan gjenbruke tidligere benyttede polygon. Kjøreruter fungerer godt med de fleste nettbrett som sporer hvor bilen har vært, med muligheter for sjåførene å legge inn kommentarer i kart for senere kjøring. TRV opplever at Stix har kort responstid og god support, sier Rúne Bjørvik, Forvaltningssjef Trondheim Renholdsverk AS.”

Vil du vite mer?

Vil du ha mer informasjon om hvordan Stix Reach kan være til nytte for deres renholdsverk? Kontakt oss i dag på onlineservice@tietoevry.com.

Kontakt oss

All informasjon om bolig og eiendom

Skaff deg enkel og rask tilgang til all informasjon om bolig og eiendom.

Les mer og bestill

Relaterte tags