Partnerdag 2024 – Grow together

Partnerdag 2024 – Grow together

|

Et godt partnerskap er som en plante - med riktig pleie, støtte og næring, kan det blomstre og vokse til nye høyder og skape endring. Derfor valgte vi i Data Plarforms i år å samle våre partnere til en Partnerdag med tema: “Grow together”, den 28 mai på Fornebu.

Partnerskap gir oss muligheten til å vokse sammen med våre partnere og tilby nye og innovative tjenester til våre kunder. Sammen kan vi skape mer verdi og levere bedre løsninger til markedet.

Vår Patnerdag er en unik mulighet til å samle våre viktigste partnere, dele kunnskap og erfaringer, og skape inspirasjon. Arrangementet viste tydelig at samarbeid er nøkkelen til suksess. Sammen vokser vi bedre!

Vi er stolte over å kunne si at vi hadde partnere både fra Norge og Sverige til stede. Dette viser betydningen av våre partnerskap på tvers av landegrenser og gir oss muligheten til å tilby våre tjenester til et bredere internasjonalt marked.

Vi ønsker å takke alle våre partnere for deres deltakelse og aktive bidrag til Partnerdagen. Vi er særlig takknemlige for de engasjerte presentasjonene og delt erfaring fra professor Bram Timmermans fra NHH, Rune Zakariassen fra Visma Property Solutions AS, Jörgen Fredman fra Waya, Steinar Paulsen fra BankID BankAxept, Ken Morten Steen fra Order Control AS, Anders Ødegaard fra Industry Messaging og Torhill Gysland Falnes fra Eye-share.

20240528_090148.jpg

Årets Partner 2023

Vi er også glade for å kunngjøre at BankID BankAxept AS ble utnevnt til "Årets Partner 2023". Dette er en anerkjennelse av deres dedikasjon og bidrag til vårt felles mål om å levere kvalitetsløsninger til våre kunder. Kvalitetsdata fra oss benyttes inn i deres tjenester, bla til “kjenn din kundeprosesser”. Gratulerer til BankID BankAxept!

Bli partner med oss?

Våre partneransvarlige Marianne Arveng og Roy Martin Nilsen, ser vi frem til videre samarbeid med alle våre partnere. Har du spørsmål om partnerskap med infotorg eller Data Platforms i Tietoevry, vennligst kontakt en av våre partneransvarlige. Du finner mer informasjon om vårt Partnerprogram her.

Vi ser arellede fram til neste års partnerdag.

PD eye-share.jpg

Kontakt oss