Utvidet informasjon og historikk i Kjøretøyregisteret

Utvidet informasjon og historikk i Kjøretøyregisteret

June 17, 2020 | Innsikt

Er du på jakt etter hvem som eier en bil eller en motorsykkel, eller tidspunkt for registrering? I Kjøretøyregisteret finner du disse opplysningene oppdatert og samlet på ett sted. Nå har vi i tillegg lansert utvidet informasjon og historikk i Kjøretøyregisteret.

Utvidet informasjon og historikk har aldri tidligere vært tilgjengelig slik vi viser det i Kjøretøyregisteret.

Når du velger mellom søkebegrepene Kjøretøy, Person eller firma, og velger enten produktene Detaljer kjennemerke/eier, Tekniske data, eller velger alle data i vårt nye produkt Samlet rapport får du nå muligheten til å gjøre noe helt nytt i resultatbildet.

Du kan nå følge hele livshistorien til det kjøretøyet du har søkt på.

Vi i infotorg tror denne informasjonen vil være nyttig i mange sammenhenger. Flere banker som utbetaler billån må bekrefte riktig tidligere eier slik at de betaler til riktig person. Man får dokumentert nøyaktig tidspunkt for eierskiftet som vil være bestemmende for hvem som skal få faktura for bompassering eller parkeringsbot.

Tilgang

Tilgangen til Kjøretøyregisteret krever tillatelse fra dataeier som er Statens vegvesen. Har du ikke tillatelse fra før finner du søknadsskjema her.

La oss integrere

Er du sikker på at informasjonen du bruker er oppdatert? Snakk med en av oss, så kan vi integrere Kjøretøyregisteret med webservices rett inn i ditt fagsystem. Det gjør dagen mer effektiv, og du fremstår mer profesjonell. Det er mye verdt.

Kontakt oss
Del